Paradox Care en Intrakoop ondersteunen zorg bij vastgoedexploitatie

Ondertekening op 2 februari

Op 2 februari hebben Paradox Care en Intrakoop een overeenkomst ondertekend om leden samen te ondersteunen bij hun vastgoedexploitatie. Als lid kun je daardoor een beroep doen op de fiscale, juridische en praktische kennis van Paradox Care bij het oplossen van diverse vraagstukken voor je vastgoed.

Waarom een samenwerking met Paradox Care?

Vorig jaar hebben we in verschillende online ledendialogen de vragen en wensen van leden over dienstverlening voor vastgoed opgehaald. We zijn daarna in de markt gaan rondkijken welke partijen hieraan konden voldoen. Zo zijn we ook met Paradox Care in contact gekomen, een partij met veel kennis en ervaring. Na diverse gesprekken bleek dat deze leverancier heel erg goed aansluit bij onze coöperatieve gedachte. Zij hebben een intrinsieke motivatie om zaken voor zorgorganisaties goed te regelen. Bovendien kijken zij ook naar het eventuele probleem achter de vraag, waardoor de gekozen oplossing toekomstbestendig is.

Bij enkele grote zorgorganisaties heeft Paradox Care al opdrachten uitgevoerd. Wij hebben daar referenties opgehaald en deze leden bleken erg enthousiast. Ook hebben we deze leverancier gevraagd om, voorafgaand aan deze overeenkomst, bij enkele leden al mee te kijken bij hun vragen. En ook hier ontvingen wij positieve feedback. Voor ons dus alle reden om een exclusieve samenwerking met hen aan te gaan. 

Wat levert deze samenwerking je zorgorganisatie op?

Paradox Care brengt de verhouding tussen zorg en vastgoed weer in balans. Zij ondersteunen je bij vragen over je vastgoedexploitatie, zodat jouw zorgorganisatie zich meer kan focussen op het verlenen van zorg. Hoe doen ze dat? De dienstverlening van Paradox Care start vaak met een globale analyse van de beschikbare informatie over jouw vastgoed, een quick scan. Hiermee krijg je inzicht in de verbeterpunten in je vastgoedportefeuille of -organisatie, zowel kwalitatief als kwantitatief. Paradox Care gaat vervolgens samen met jullie een plan van aanpak ontwikkelen om de gewenste resultaten te behalen.
Concreet biedt Paradox Care de volgende diensten aan om je zo breed en effectief mogelijk te ondersteunen bij het verbeteren van je vastgoedportefeuille:

  • Optimaliseren van gebouwdossiers;
  • Opstellen, verbeteren of heronderhandelen van overeenkomsten voor gebruik of eigendom;
  • Beoordelen en optimaliseren van vastgoedgerelateerde kosten voor huur, exploitatie en financiering;
  • Waarderen van vastgoed (in verband met WOZ of financiering);
  • Begeleiden van aan-/verhuurprocessen.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over onze nieuwe samenwerking met Paradox Care en wat we voor je zorgvastgoed kunnen betekenen? Neem dan contact op met

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70