Pieter van Foreest blij met Deelplatform

Man met symbool circulariteit

Zorgorganisatie Pieter van Foreest zet steeds meer stappen naar een duurzame organisatie. Zo sloot de instelling onlangs een deal op het Intrakoop Deelplatform. Tot volle tevredenheid.

Zes waskarren waren niet meer in gebruik en stonden eigenlijk in de weg. Maar ze waren nog te goed om weg te gooien. Dus bood Pieter van Foreest ze aan op het Intrakoop Deelplatform. Zoals verwacht meldde zich al snel een collega-zorgorganisatie. De deal werd gesloten. Pieter van Foreest ontvangt een vergoeding en de andere zorgorganisatie bespaart op inkoopkosten. En inmiddels zijn de waskarren weer volop in gebruik. 

Kavita Parbhati Singh, adviseur Facility Management & Duurzaamheid bij Pieter van Foreest, vindt het Deelplatform voor zorgorganisaties prettig werken en net zo eenvoudig als Marktplaats voor particulieren: “Het is een duurzame oplossing om het hergebruik binnen Pieter van Foreest te stimuleren”.

Top 10 van meest gezochte producten op Deelplatform

Heb je ook producten of diensten in de aanbieding? Plaats ze dan op het Intrakoop Deelplatform. Dit zijn de producten die op het Intrakoop Deelplatform het meest worden gezocht:

    1. Bed
    2. Tillift
    3. FFp2
    4. Wasmachine
    5. Fiets
    6. Mondkapjes
    7. Koelkast 
    8. Sneltest
    9. Stoel
    10. Tafel 

Natuurlijk kun je ook andere producten of diensten aanbieden of vragen. 

Hoe werkt het Intrakoop Deelplatform

Alle leden van Intrakoop hebben een gratis account voor deze speciale marktplaats voor de zorg. Je kunt er alles eenvoudig en veilig regelen voor verkopen, verhuren, kopen, ruilen of weggeven van producten met andere zorgorganisaties. Van het plaatsen van je advertentie tot en met de sluiting van de deal, de betaling en het transport. Onze logistieke partner Schotpoort Connect zorgt ervoor dat je producten betrouwbaar en duurzaam worden vervoerd. 

Ga naar het Intrakoop Deelplatform en doe er je voordeel mee.

Vragen of suggesties over het Intrakoop Deelplatform? Laat het weten aan Daan van Gent of Joost Geerlings.

 

Deel dit artikel