Samenwerken bij selectietraject groenvoorziening

Groenonderhoud

Sinds kort heeft Intrakoop ook op gebied van terrein, onderhoud en groenvoorzieningen expertise om leden te ondersteunen bij een selectietraject. Kwadrant Groep is één van de leden die hier naar tevredenheid gebruik van heeft gemaakt.

Bij de start van een selectietraject groenvoorziening nam Kwadrant Groep contact met ons op. Zij wilden een inkooptraject starten op basis van BVP (Best Value Procurement) en waren benieuwd naar de mogelijkheden van Intrakoop om hen daarbij te begeleiden. Na een kennismakingsgesprek met Kwadrant Groep en Civiel Plan BV, de leverancier die ons hierbij ondersteunt, waren alle partijen enthousiast en werden afspraken gemaakt over de gewenste bijdrage. 

Kwadrant Groep heeft bij het offertetraject gebruik gemaakt van de diensten van CivielPlan die bestonden uit:

  • Het maken van een kostenraming en werkomschrijving
  • Het in beeld  brengen van alle terreinen, inclusief tekeningen en foto’s.

Met behulp van deze informatie hebben zij zelf het traject met beoordeling en gunning doorlopen. 

Afke Schokker van Kwadrant Groep kijkt positief terug op deze samenwerking. Haar reactie tijdens de evaluatie: ‘De samenwerking met CivielPlan, wordt door mij als zeer prettig ervaren. Het zijn hele toegankelijke heren met veel kennis van zaken. Ook hebben ze een fijne manier van communiceren, korte lijnen en duidelijk. Ik had vooraf een duidelijk beeld wat ik van de adviseur wilde hebben. Daar hebben ze heel goed naar geluisterd en dat is natuurlijk superfijn. Ik zou deze partij dan ook zeker aanraden’. 

Het is altijd mooi om te zien dat er binnen een samenwerkingsvorm partijen elkaar aanvullen op bepaalde expertise. Dit was daar een prachtig voorbeeld van.

 

Deel dit artikel