Verlenging en uitbreiding overeenkomst Mondial Movers

Mondial Movers 3

Intrakoop en Mondial Movers verlengen hun samenwerking per 1 maart 2022 en breiden de gezamenlijke dienstverlening verder uit.

Hiermee sluiten we nog beter aan op de wensen van onze leden. Dienstverlening zoals een projectleider, projectmanagement, kabelmanagement en elektrisch rijden zijn toegevoegd aan het reeds bestaande pakket.

Eenheidsprijzen

Ook is er gehoor gegeven aan de behoefte vanuit leden om eenheidsprijzen overeen te komen zodat eenvoudig inzichtelijk is wat de kosten zijn voor specifieke handelingen. Denk hierbij aan in-/uitpakken van 10 verhuisdozen of de prijs per m3 bij een interne of externe verhuizing zijn. Dit helpt om zelf de kosten van een project vooraf te kunnen inschatten.

Prijsindexatie 2022

Per 1 maart 2022 zijn de prijzen van Mondial Movers geïndexeerd. Ingetekende leden kunnen de nieuwe prijzen en een toelichting op de indexering lezen op mijnintrakoop.nlDeel dit artikel