Intrakoop en Hellemans verlengen overeenkomsten

Hellemans en Intrakoop verlengen overeenkomst.feb2022

Al jaren werken we op energiegebied samen met Hellemans Consultancy. Tot volle tevredenheid. Daarom hebben we besloten onze overeenkomsten te verlengen.

Inkoop van energie

De huidige situatie onderstreept de grillen van de energiemarkt. Energie inkopen is een complexe aangelegenheid. Het formuleren en uitvoeren van een strategische inkoopstrategie is van groot belang. Dat doet Intrakoop samen met Hellemans Consultancy.  De overeenkomst hiervoor is verlengd, zodat Hellemans Consultancy ons en leden ook de komende jaren kan ondersteunen bij de inkoop van energie.  

Individuele dienstverlening

Ook de overeenkomst voor de individuele dienstverlening van Hellemans Consultancy aan de leden van Intrakoop is verlengd. Als lid van Intrakoop kun je daardoor gebruik blijven maken van hun transparante oplossingen voor energievragen op financieel, technisch en organisatorisch gebied. Zo regelen ze niet alleen de inkoop van je energie, maar kunnen ze je ook ondersteunen bij energiebesparing en verduurzamingsvragen. Hellemans Consultancy voert onafhankelijke energie-audits uit, begeleidt zorginstellingen met CO2-, milieuthermometer- en ‘Paris Proof’-routekaarten en beoordeelt de efficiency en kosten van energievoorzieningen. Ook kunnen ze je helpen bij je energieadministratie (factuurbeheer en – controle), energiebelasting en het aanvragen van energiesubsidies.

Leden die gebruik maken van hun dienstverlening ervaren Hellemans Consultancy als onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer informatie over de dienstverlening van Hellemans Consultancy? Neem dan contact op met

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84