Intrakoop en R-ffect sluiten overeenkomst voor vastgoedmanagement en onderhoud

ondertekening R-effect

Dinsdag 8 maart hebben R-ffect en Intrakoop de overeenkomst getekend om leden te gaan ondersteunen bij vrijwel alle technische aspecten binnen het vastgoedmanagement. Leden kunnen een beroep doen op hun ruime maar ook brede ervaring op duurzaam onderhoud. Of het nu gaat om jouw beheerorganisatie, een DMJOP (duurzaam meerjaren onderhoudsplan) of de inkoop en implementatie van prestatiecontracten: R-ffect heeft de kennis en de ervaring om je van het juiste advies te voorzien.

Waarom een samenwerking met R-ffect? 

Tijdens ledendialogen bleek er een sterke behoefte aan ondersteuning vanuit Intrakoop op het gebied van onderhoud. De ervaring en kennis van R-effect bleek hier goed bij aan te sluiten. Tijdens een verkennend gesprek werd al snel duidelijk dat R-ffect goed op de hoogte is van alle technische ontwikkelingen binnen het zorgvastgoed. Zij hebben al bij vele zorgorganisaties, met succes, projecten ontwikkeld en technisch duurzaam vastgoedmanagement geïmplementeerd. Ook bieden zij cursussen aan om leden te voorzien van kennis om zo beheer en onderhoud zo optimaal mogelijk en toekomstbestendig in te richten.

Wat levert deze samenwerking jouw zorgorganisatie op? 

R-ffect beschikt over de juist kennis en meetapparatuur om jouw organisatie te ondersteunen en te voorzien van het juiste advies. Hierbij helpen ze jou graag verder bij het professionaliseren en toekomstbesteding maken van het technisch vastgoedmanagement. Dit doen zij door een audit uit te voeren op de technische aspecten binnen het vastgoedmanagement en onderhoud om de zwakke plekken in het proces bloot te leggen. Hierna worden samen met jou de stappen bepaald richting professionalisering.

R-ffect biedt de volgende diensten aan om jou zo breed en effectief mogelijk te ondersteunen bij het verbeteren van de technische aspecten binnen jouw vastgoedportefeuille:

  • Hulp bij het opstellen van een DMJOP; 
  • Hulp bij onderhoudsbegrotingen/ strategie;
  • Conditiemetingen en inspectie; 
  • Optimalisatie van onderhoudscontracten (incl prestatiemetingen); 
  • Audit op beheer en onderhoud; 
  • Hulp bij aanbestedingen van onderhoudsdiensten; 
  • Cursussen omtrent optimalisatie van beheer en onderhoud

Interesse? 

Wil je meer weten over deze nieuwe samenwerking met R-ffect en wat zij voor jouw zorgvastgoed kunnen betekenen? Neem dan contact op met Juul Hoes. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Juul Hoes
Productgroepmanager Vastgoed
  • 06 42 22 29 11