Circulair werken met Boels Rental

Boels

Op maandag 11 april is een overeenkomst tussen Intrakoop en Boels Rental ondertekend. Waar er in het verleden al sprake was van een samenwerking is deze nu vormgegeven in een raamovereenkomst met bijbehorende voordelen voor de leden van Intrakoop. Een mooie ontwikkeling die een bijdrage kan leveren aan circulair werken in de zorg.

Zo’n 160 leden van Intrakoop maken reeds gebruik van de diensten van Boels Rental. ‘Met zoveel leden die al producten huurden bij Boels was het niet meer dan logisch om goede afspraken te maken met Boels Rental’, zegt Harry van den Broek, productmanager bij Intrakoop.

Zorgorganisaties kunnen bij Boels Rental gebruik maken van een breed en diep assortiment aan moderne en duurzame machines en gereedschappen van topkwaliteit. Of het nu gaat om handgereedschappen, klimaatoplossingen, hoogwerkers, bouwdrogers, camerabewaking, lichtmasten, hekwerk, toiletvoorzieningen of units voor tijdelijke uitbreiding of noodopvang. Boels Rental heeft altijd een oplossing. 

Circulaire economie

Het huren van machines draagt bij aan een circulaire economie, gebruiken in plaats van bezitten. Optimale bezetting en efficiënte inzet van machines zorgen voor minder CO2-uitstoot. Boels is een partner voor duurzame huuroplossingen en advies voor schonere machines en materieel. ‘Oranje is het nieuwe groen’ is daarbij de belofte!

Boels Rental

Boels Rental is een generalist met specialistische inslag en biedt zowel standaard als maatwerkoplossingen, afgestemd op de gewenste behoefte van de leden van Intrakoop. Dankzij een uitgebreid netwerk van ruim 100 vestigingen in Nederland, zijn zij altijd in de buurt. Indien gewenst, levert Boels Rental het materieel af op de door de zorgorganisatie gewenste locatie. ‘We kijken uit naar de samenwerking met Intrakoop en haar leden’, aldus Rob Derkx, Key Accountmanager bij Boels Rental.

Specifieke vragen vanuit jouw zorgorganisatie? 

De medewerkers van Boels staan je graag te woord om een advies te geven over de benodigde oplossing. Als Intrakoop-lid profiteer je daarnaast extra van de afgesproken condities.

Kijk op de website www.boels.com voor de mogelijkheden.

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03