NTTL nieuwe leverancier ICT segment

NTTL ondertekening

Afgelopen vrijdag hebben wij een overeenkomst getekend met NTTL bv, een adviesorganisatie die zich specifiek richt op IT contract- en prestatiemanagement, IT experience en IT inkoop.

In haar aanpak staat het betreffende bedrijfsproces centraal en alles is er op gericht om het rendement uit ICT contracten te verhogen en dus meerwaarde uit het contract te halen . 

NTTL (No Time To Lose) is door haar ruime ervaring en uitgebreide expertise van ICT contractmanagement in staat om trends te ontdekken en signaleert vroegtijdig veranderingen en potentiële verbeteringen.
Samen met het betreffende lid worden die trends en signalen omgezet in verbeteracties of toekomstgerichte strategieën. Want waarom wachten met het doorvoeren van een verbetering als dit ook gerealiseerd kan worden binnen het bestaande contract? Hierdoor stijgt het rendement van het contract met als gevolg een positief effect op de tevredenheid en de organisatie.

Contractmanagement as a Service

Intrakoop is met NTTL overeengekomen om de dienstverlening van NTTL exclusief beschikbaar te stellen voor haar leden in de vorm van Contractmanagement as a Service. Naast scherpe tarieven zijn wij overeen gekomen dat NTTL een bijdrage gaat leveren aan het overdragen van kennis en het beschikbaar stellen van resources op zowel senior, medior als junior niveau. Alles met als doel het grip houden op de ICT uitgaven van de instellingen zelf.

Van transactioneel naar 'subscription based'

Met deze stap denken we te kunnen voorzien in een grote behoefte bij veel van onze leden, zeker nu veel ICT contracten omgezet worden van traditionele transactionele dienstverlening naar subscription based SaaS dienstverlening waarmee het steeds lastiger wordt om goed overzicht te houden op lopende en aflopende ICT contracten en licentieovereenkomsten.

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over wat NTTL voor jouw zorgorganisatie kan betekenen? Bel collega Simon Kuipers.

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26