Krachtenbundeling voor de beste IT-dienstverlening

PCI

Begin dit jaar heeft Protinus IT de handen ineen geslagen met PCI om de IT-dienstverlening in de zorg nog laagdrempeliger te maken.

De samenwerking speelt in op de ambities die Intrakoop op het gebied van ICT voor haar leden heeft; specialistische IT-dienstverlening zo toegankelijk mogelijk maken. 

PCI is specialist op het gebied van cloud- & IT oplossingen, AV en Managed Print Services. Met een sterke regionale aanwezigheid richt zij zich in heel Nederland op organisaties van 50 tot 2500 werknemers die strategisch en tactisch IT-advies nodig hebben met daaraan gekoppeld de juiste operationele oplossingen.

De oplossing voor strategische IT-vraagstukken

“We weten dat de strategische IT-vraagstukken in iedere zorgorganisatie, heel groot zijn”, aldus Serge Olijslagers, accountmanager Zorg bij Protinus. “Security en gegevensbescherming, werkplekoptimalisatie en de trend naar cloud computing, zijn o.a. onderwerpen die zeker ook in de zorg spelen. Samen met PCI zorgen we er voor dat we nog meer zorgorganisaties kunnen helpen. PCI is een sterk merk met veel oplossingen én referenties in verschillende  sectoren die voor organisaties in de zorg erg relevant zijn.”

Simon Kuipers, productmanager ICT Intrakoop: “Protinus is als strategisch partner in staat om alle specialisten in de IT-markt voor onze leden te ontsluiten. De samenwerking met PCI als specialist gericht op de ideale werkplek zien wij als een waardevolle aanvulling op het portfolio van Protinus en is precies wat wij voor ál onze leden willen: praktische en toegankelijke kennis en ondersteuning op alle IT-gebieden”.

PCI Inspire: Wat is jouw ideale werkomgeving?

De samenwerking is reeds in volle gang en PCI en Protinus zullen de komende tijd proactief aan de slag gaan om leden van Intrakoop op het gebied van IT te helpen.
PCI nodigt alle Intrakoop leden dan ook van harte uit om deel te nemen aan haar PCI Inspire event. Wil je weten hoe de ideale werkomgeving eruit ziet voor jouw organisatie op gebied van IT, informatie en communicatie?

Op donderdag 19 mei (Haaksbergen) of op donderdag 9 juni (Lijnden) ben je van harte welkom op PCI Inspire en nemen de experts van PCI je mee in de ideale werkomgeving. Verdiep je in the future of Cloud, laat je informeren over Everything as a service en laat je inspireren door onze innovatieve gastsprekers.

Meld je hier aan! 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten? Bel Simon Kuipers voor meer informatie over Protinus, PCI en andere ICT-gerelateerde vragen.

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26