De Intrakoopcommunity leeft!

High five

‘Hebben zonnepanelen ook bij andere zorgorganisaties geleid tot gestegen brandverzekeringspremies?’, ‘Wie heeft een PvE voor een koffie tender?’ ‘Een ICT event over specifiek voor de zorg’, zomaar wat berichten op het forum van de community.

Recent is de Intrakoopcommunity gratis geworden voor alle medewerkers van zorgorganisaties die lid zijn van Intrakoop. Dit heeft geleid tot een groot aantal nieuwe deelnemers aan onze community. Ook het aantal berichten in de community is sterk gestegen.

De Intrakoopcommunity biedt leden de mogelijkheid om kennis op te halen, informatie uit te wisselen en onderling samen te werken bij inkooptrajecten. Naast inkopers kunnen ook medewerkers met andere functies op het gebied van facilitair, ICT, voeding en bijvoorbeeld duurzaamheid hier relevante informatie vinden.

Gratis registreren

Heb je ook een vraag waarmee een andere zorgorganisatie je zou kunnen helpen? Aarzel niet en registreer je – kosteloos- op de Intrakoopcommunity door hier te klikken. Meer informatie over de community vind je hier.

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44