Duurzame inzetbaarheid als nieuwe dienst?

Verzorgende met koffie_web

De huidige arbeidskrapte en de vergrijzing dwingen bedrijven maar zeker ook zorgorganisaties ertoe om na te denken over hoe je kunt blijven voldoen aan de klantvraag. Daarin staat het inzetbaar hebben en houden van medewerkers centraal. Duurzame inzetbaarheid is dan ook een zeer actueel thema. Verschillende leden kloppen daarover bij Intrakoop aan om kennis, inzicht en ervaringen te delen.

Uiterlijk begin oktober willen we een kennissessie organiseren over duurzame inzetbaarheid. En dan vooral met leden die op dit gebied voorop lopen. Zodat we goede praktijkcases, kennis, inzichten en andere ervaringen met elkaar kunnen delen maar ook samen kunnen verkennen wat we daarna voor alle andere leden kunnen betekenen.

Zijn jullie als zorgorganisatie goed bezig met thema’s als vitaliteit, binden van personeel, mentale gezondheid, ontwikkelingsprogramma’s of financiële gezondheid van medewerkers? Meld je dan bij Jan Holsappel, onze programmamanager duurzaamheid, voor de kennissessie over duurzame inzetbaarheid. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
  • 06 21 28 69 32