Intrakoop besteedt versneld extra aandacht aan E-Health

Arts in de de toekomst

E-Health heeft de potentie om de zorg te verbeteren. Chronische aandoeningen beter te monitoren zoals bij COPD, eerder in te grijpen zoals bij een hartstilstand, of de behandeling beter te volgen zoals na een heupoperatie.

Het heeft ook de potentie om de kosten te reduceren, zoals het verlagen van het aantal behandeldagen in het ziekenhuis met, bijvoorbeeld, een slimme pleister die thuis hartslag en ademhalingsfrequentie meet.

Versneld extra aandacht

Intrakoop signaleert het belang van deze ontwikkelingen. Om zorgorganisaties optimaal te ondersteunen heeft Intrakoop besloten om versneld extra aandacht te besteden aan E-Health. Om zo een bijdrage te leveren aan optimale zorg voor de patiënt/cliënt en aan een optimale samenwerking tussen verschillende zorgorganisaties in het kader van Value Driven Healthcare. Om kosten waar mogelijk te reduceren. En om een bijdrage te leveren aan de samenwerking (interoperabiliteit) van verschillende E-Health producten. 


 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meedenken op het gebied van E-Health? Samenwerking op het gebied van E-Health vormgeven, samen met Intrakoop? Neem dan contact op met Simon Kuipers

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26