Sterke stijging gebruik Intrakoopcommunity

High five

Het aantal gebruikers van onze community is duidelijk gestegen. Dat zien we aan het aantal registraties en keren dat wordt ingelogd. Ook de activiteit op de community neemt verder toe.

Vragen op het forum van de community, zoals naar een interieurarchitect, leverde een groot aantal tips op. We zoeken nog een SLA voor koeriersdiensten en een leverancier voor de verwerking van röntgenfoto’s. Twee collega zorgorganisaties zouden hier erg mee geholpen zijn! 

Nieuw op de community zijn onder meer deze documenten: ‘Template PvE koffievoorziening 3-10 machines’, ‘Whitepaper groene was’ en ‘Toelichting prijsontwikkelingen in de wasserijbranche’. 

De Intrakoopcommunity is recent gratis geworden voor alle medewerkers van zorgorganisaties die lid zijn van Intrakoop. De community biedt leden de mogelijkheid om kennis op te halen, informatie uit te wisselen en onderling samen te werken bij inkooptrajecten. Naast inkopers kunnen ook medewerkers met andere functies op het gebied van facilitair, ICT, voeding en bijvoorbeeld duurzaamheid hier relevante informatie vinden.

Gratis registreren

Heb je ook een vraag waarmee een andere zorgorganisatie je zou kunnen helpen? Aarzel niet en registreer je – kosteloos- op de Intrakoopcommunity door hier te klikken. Meer informatie over de community vind je hier.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44