Inspiratieochtend over zorgmeubilair

Newsletter Image Viking raja

Op 22 september organiseert Viking (voorheen Office Depot) een speciale bijeenkomst voor Intrakoop-leden bij hun samenwerkingspartner Satelliet in Breda, leverancier van onder meer zorgmeubilair. Het thema is Viking ontzorgt de zorg. Ook de voordelen van de overeenkomst van Viking met Intrakoop komen aan bod.

Ga je binnenkort aan de slag met de inkoop van zorgmeubilair voor je zorgorganisatie? Dan kun je inspiratie en informatie opdoen tijdens deze bijeenkomst. Diverse zorgorganisaties hebben hun projectinrichting door Satelliet laten verzorgen (zie voorbeelden op hun site).

Programma
 9.30 Inloop en ontvangst 
 9.45 Laatste trends in zorgmeubilair 
 10.30  Viking ontzorgt de zorg - Transparant, Competitief en Duurzaam
 11.00 Koffiebreak 
 11.15 Rondleiding Satelliet 
 12.00 Lunch 
 12.30 Sluiting 
 

Locatie: Satelliet, Haagweg 241-243, 4812 XD Breda

Wil je meedoen aan deze inspiratieochtend? Geef je dan uiterlijk vrijdag 9 september bij Viking op via zorg@officedepot.eu

Deel dit artikel