Aanbod voor inzicht in je vastgoeddata

Mannen met tablet_web

Dit jaar hebben we op verzoek van diverse leden dienstverlening ontwikkeld om je zorgorganisatie ook op het gebied van vastgoed te kunnen ondersteunen. Samen met leveranciers deelden we specifieke kennis via webinars, onze site en nieuwsbrieven. Dat leidde tot veel vragen en gesprekken over vastgoed in de zorg.

Wat ons daarbij opviel is dat data van al het vastgoed van een zorgorganisatie vaak niet op één centrale plek te vinden zijn. Met als gevolg dat zorgorganisaties veel tijd kwijt zijn om telkens opnieuw die data op te halen. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan waarvoor een begroting voor de komende jaren nodig is. Wanneer je niet precies weet wat je hebt, heb je niet het juiste overzicht en dus minder grip op je vastgoed. Terwijl je hiervoor wel aan steeds meer wet- en regelgeving moet voldoen. 

Nu zijn er verschillende leveranciers die je kunnen helpen met software voor vastgoedmanagement. Intrakoop werkt samen met een van hen: HUMBLE. Na marktonderzoek hebben wij deze leverancier gekozen, omdat hun aanbod tot nu toe het meest compleet ontzorgt. Zo heeft HUMBLE na de ledendialoog op verzoek van een van onze leden met INNAX de stappen van de routekaart gekoppeld aan de meerjarenonderhoudsplanning in hun systeem. Maar uiteraard kun je ook voor een andere leverancier kiezen. Het gaat erom, dat je goed inzicht in je vastgoeddata hebt om de juiste beslissingen te nemen, de kosten te beperken en te voldoen aan wet- en regelgeving.

Acht leden zijn in de afgelopen periode met HUMBLE gestart om de software voor hun vastgoeddata te implementeren. Enkele leden hebben een offerte opgevraagd en gaan mogelijk binnenkort aan de slag. We hebben gemerkt dat veel andere leden wel interesse hebben om hun vastgoeddata te centraliseren, maar dat dit door gebrek aan tijd nog niet is gebeurd. Daar willen we samen met HUMBLE graag iets aan doen. 

Ons aanbod

In het vierde kwartaal zal HUMBLE tijd vrijmaken voor 1-op-1-sessies over het onderwerp ‘Vastgoeddata op één centrale plek’. Dan blijft het niet bij een algemeen verhaal, maar kan het gesprek direct specifiek op jouw organisatie worden afgestemd. Wat zijn jullie behoeften? En waar vind je die terug in de software voor je vastgoeddata? Hoe is dit geregeld en hoeveel tijd neemt het in beslag om de software te implementeren? Inmiddels heeft HUMBLE meerdere leden geholpen bij het borgen van wet- en regelgeving, MJOP’s, locatie- en elementenbeheer en duurzaamheid binnen het zorgvastgoed. Dus hun mensen weten waarover het gaat. 

Vanuit Intrakoop willen we je graag faciliteren om de basisdata van al je vastgoed op één plek te hebben staan. Zodat je grip en inzicht krijgt waarop je een kloppende vastgoedplanning en begroting kunt baseren. Je hebt dan meer controle en kunt uiteindelijk strategisch gaan sturen op je vastgoeddata. De 1-op-1-sessies zijn vrijblijvend en duren 1 uur.

Meer informatie en aanmelding

Wil jij hier meer over horen en gebruik maken van deze 1-op-1-sessie Vastgoeddata op één centrale plek? Stuur dan een mail met je vragen en/of aanmelding van jou en eventuele collega’s naar Juul Hoes.

Deel dit artikel