Gebruik van de Intrakoopcommunity neemt toe

High five

Een paar maanden geleden hebben we jullie laten weten dat het gebruik van de Intrakoopcommunity voor leden kosteloos is, als onderdeel van het lidmaatschap. Met als gevolg dat nu alle leden op de Intrakoopcommunity zijn aangesloten.

Voor meer dan inkoop

We zien dat er op dit moment per zorgorganisatie 1 of 2 accounthouder(s) geregistreerd zijn. Op dit moment gaat het vooral om  inkopers. De Intrakoopcommunity is echter interessant voor meer medewerkers van jouw organisatie. Denk onder andere aan de collega’s die te maken hebben met vastgoed, duurzaamheid, energie, medisch, voeding, schoonmaak en ICT. Het aantal accounts per zorgorganisatie is onbeperkt. Dus laat je collega’s zich gerust aanmelden. Via deze link is een account in een paar stappen aangemaakt.

Beschikbare informatie

Op de Intrakoopcommunity vind je de volgende informatie:

  • Nieuws: voor de zorg interessante en relevante berichten
  • Projecten: voor een overzicht van alle lopende (inkoop)trajecten van Intrakoop en van leden. 
  • Tools: voor alle documenten die zorgorganisaties regelmatig gebruiken. Denk aan beleidsdocumenten, PvE’s, conceptovereenkomsten en inkoopvoorwaarden. Heb je zelf een document dat je wilt delen met collega-instellingen? Je kunt ze in de Intrakoopcommunity (geanonimiseerd) uploaden
  • Leveranciers: voor een overzicht van leveranciers die bij de Intrakoopcommunity zijn aangesloten en actief zijn in de zorg. De Intrakoop-leveranciers zijn herkenbaar aan het Intrakoop-logo.
  • Forum: een plek voor vragen van zorgorganisaties en waar je laagdrempelig kennis kunt uitwisselen en contacten kunt leggen. 

Gebruikersgroepen

Achter de schermen zijn we druk bezig met de doorontwikkeling van de Intrakoopcommunity. Om input op te halen, ideeën te toetsen en nieuwe features te testen hebben we drie gebruikersgroepen:

  • Gebruikersgroep leden
  • Gebruikersgroep leveranciers
  • Gebruikersgroep Intrakoopcollega’s 

Voor de gebruikersgroep leden hebben we nog een plek beschikbaar. Vind je het leuk om mee te denken en kun je periodiek een uurtje vrijmaken? Lees dan hier verder en meld je aan.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de Intrakoopcommunity of heb je suggesties? Neem contact op met

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44