Mogelijk extra inkomsten via je zendmast?

contract ondertekenen

De hogere energieprijzen zorgen voor veel extra kosten. Ook bij zorgorganisaties. Natuurlijk kijken we dan vanuit Intrakoop mee welke besparingsmaatregelen er mogelijk zijn, bijvoorbeeld via een dynamisch (D)MJOP en het optimaliseren van contracten. Maar je zou ook naar mogelijkheden voor extra inkomsten kunnen kijken. Als je een zendmast op het dak van je gebouw hebt, kan de bijbehorende huurovereenkomst wellicht voor extra inkomsten zorgen.

Met een zogenaamde zendmastscan is het mogelijk om in kaart te brengen waar eventueel extra inkomsten gerealiseerd kunnen worden uit de huurovereenkomst die je hebt afgesloten met de telecomoperators. De meeste huurovereenkomsten zijn opgesteld door de huurder (telecomoperator) waarbij deze huurder zelf de huurprijs heeft bepaald. Dit is feitelijk de omgekeerde wereld. 

Vind je het interessant om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn of wil je meer informatie? Mail dan voor 22 november naar juul.hoes@intrakoop.nl. Als veel leden interesse hebben, zullen we vanuit Intrakoop bekijken welke rol we hierin kunnen spelen en meer informatie delen tijdens een kennissessie. 


Deel dit artikel