Netwerkbijeenkomst ziekenhuizen over vastgoed

Enkele leden hebben ons gevraagd of wij een netwerkbijeenkomst voor ziekenhuisleden kunnen organiseren, waarin jullie actuele onderwerpen met elkaar kunnen bespreken. Elkaar hierover horen, gedachten uitwisselen en wellicht verder helpen.

Als onderwerpen zijn genoemd:

  • Hoe ga je om met de minder benodigde m2 binnen jouw vastgoed door digitalisering (E-health)
  • Verduurzaming

Natuurlijk willen we zo’n bijeenkomst faciliteren. Alleen willen we graag weten of jullie daar ook interesse in hebben. Willen jullie met collega’s uit andere ziekenhuizen over deze twee onderwerpen van gedachten wisselen? Laat het weten door een mail te sturen naar juul.hoes@intrakoop.nl

Verder hebben we behoefte aan meer inhoudelijke informatie om zo’n netwerkbijeenkomst tot een succes te maken. Daarom hebben we een vragenlijst opgesteld om een indruk te krijgen waar jullie het over willen hebben, als het om deze onderwerpen gaat. En wie hier wellicht zelf iets over zou willen vertellen, als je hier al een duidelijk beeld van hebt of ervaring mee hebt en dit graag wilt delen. Maar ook om te bekijken op welke punten we eventueel partijen kunnen uitnodigen die jullie hier meer informatie over kunnen geven.

Willen jullie deelnemen aan deze netwerkbijeenkomst over vastgoed? Dan willen we jullie vragen deze vragenlijst in te vullen. Deze lijst is anoniem opgesteld. Willen jullie zelf iets toevoegen aan deze netwerkbijeenkomst? Vul dan je naam en de naam van het ziekenhuis in na de geplaatste opmerking, zodat wij contact kunnen opnemen. 

We zien jullie reactie over deelname aan de netwerkbijeenkomst en input via de vragenlijst graag voor 22 november tegemoet. Dan kunnen we – afhankelijk van de reacties - aan de slag met het organiseren van deze bijeenkomst. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over deze netwerkbijeenkomst voor ziekenhuizen? Neem dan contact op met

Juul Hoes
Productgroepmanager Vastgoed
  • 06 42 22 29 11