240 aanmeldingen voor duurzaamheidscongres

Op 4 november organiseren we samen met Fizi, NVTZ, NVZD, Rabobank en INNAX het congres Verduurzaming begint vandaag voor bestuurders en toezichthouders in de zorg.

Tot nu toe hebben zich daar al 240 mensen voor aangemeld. Het zijn vrijwel allemaal bestuurders, directeuren, financials of andere mensen uit de bestuurlijke laag van zorgorganisaties. 

Bijdrage Intrakoop

Vanuit Intrakoop maken we onderdeel uit van het programma. Cathy van Beek zal als een van de hoofdsprekers een presentatie verzorgen over governance en duurzame zorg 3.0. Zij zal Intrakoop daarin zeker noemen. En onze programmamanager duurzaamheid, Jan Holsappel, verzorgt ’s middags een deelsessie Duurzaamheid? Hoe start je met een integrale en overkoepelende aanpak?. Hij doet dat samen met Karin Nabbe, bestuursvoorzitter van Synergos/Diagnostiek voor U. Haar organisatie heeft als een van de eerste leden gebruik gemaakt van onze starterstoolkit voor duurzaamheid, het Groene Koffertje. Daarna heeft Synergos/Diagnostiek voor U het vervolgtraject Visievorming op duurzaamheidsbeleid met ons afgerond. Karin zal onder meer hun overwegingen en ervaringen met het zetten van deze stappen naar een duurzamere organisatie delen met haar bestuurlijke collega’s.

Overigens wordt op 4 november bij VWS de Green Deal 3.0 ondertekend en gepubliceerd. Tijdens het congres haken we daar op in en bieden we de deelnemers direct handelingsperspectief.

Wil je meer weten over dit congres? Ga naar de site van Fizi

Deel dit artikel

Neem contact op

Voor vragen over hoe we je vanuit Intrakoop kunnen begeleiden naar een duurzamere zorgorganisatie, kun je contact opnemen met

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
  • 06 21 28 69 32