AV en nieuwjaarsbijeenkomsten

Jaarevent

Bij onze algemene vergadering van afgelopen juni zijn de statuten van Intrakoop gewijzigd. Als vervolg hierop gaan we de algemene vergadering anders invullen. We zullen daarnaast onder andere ook nieuwjaarsbijeenkomsten organiseren.

Algemene vergadering

In lijn met de statutenwijziging worden voortaan bestuurders of andere beslissingsbevoegden uitgenodigd voor onze algemene vergaderingen. Te beginnen met de algemene vergadering van 8 december.

We bespreken dan de strategische koers, keuzes, plannen en begroting van Intrakoop. Ook komen de resultaten van het ledenbetrokkenheidsonderzoek aan bod. Verder willen we van gedachten wisselen over hoe we de meerwaarde voor zorgorganisaties verder kunnen vergroten en samen kunnen werken aan goede zorg. Aansluitend zal Michel van Schaik, directeur gezondheidszorg van de Rabobank, met de deelnemers een actueel onderwerp bespreken. Als beslissingsbevoegden verhinderd zijn, kunnen zij een collega machtigen om namens hun zorgorganisatie aan de algemene vergadering deel te nemen.

Nieuwjaarsbijeenkomsten 

Om elkaar weer eens fysiek te ontmoeten en bij te praten, maar ook om de contacten tussen leden onderling te faciliteren en versterken, lijkt het ons een leuk idee om in januari een nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren voor alle contactpersonen bij onze leden. De komende weken kun je je voorkeur aangeven:

  • Een bijeenkomst centraal in het land of juist meerdere bijeenkomsten (3) verdeeld over de regio’s Noord, Midden en Zuid
  • Een plenair programma met een spreker en daarna netwerkgelegenheid of 
    toch liever deelsessies over bepaalde onderwerpen met Intrakoop-medewerkers en daarna netwerken of 
    liever alleen netwerken met collega’s en Intrakoop-medewerkers.
  • Een ochtendprogramma met aansluitend lunch of een middagprogramma met aansluitend een borrel.

Geef je mening over de nieuwjaarsbijeenkomst: log in op de Intrakoopcommunity of stuur je reactie naar onze verenigingsmanager Dineke Hofstra (dineke.hofstra@intrakoop.nl

Deel dit artikel

Neem contact op

Dineke Hofstra
Verenigingsmanager
  • 06 53 67 68 51