Nieuwe overeenkomst met KennisisKracht

Recent sloten wij een overeenkomst af met KennisisKracht. KennisisKracht kent twee takken, KennisisKracht Service en KennisisKracht Consultancy. Hieronder geven we kort aan wat deze twee bedrijven voor jullie als lid kunnen betekenen.

KennisisKracht Service

Word je ergens goed in, omdat je het leuk vindt? Of werkt dit andersom? Hoe dan ook; vaak word je écht goed in iets, als je er tijd en aandacht in steekt. KennisisKracht Service gelooft dan ook dat bedrijven en hun medewerkers groeien als ze focus kunnen houden op hun core business, met als voorwaarde dat zaken daaromheen goed geregeld zijn. Processen op het gebied van IT en bedrijfscommunicatie zijn voor veel mensen geen zaken waar zij dagelijks mee bezig (willen) zijn. Dat maakt hen juist gelukkig! En dat is fijn, want bereikbaar zijn en blijven is essentieel voor de bedrijfsvoering van zorgorganisaties. Techniek zit nu eenmaal zo verweven in alles wat we op een gemiddelde werkdag doen, dat het optimaliseren van zulke processen flink wat kennis, aandacht en energie vraagt. 

Waar Intrakoop-leden  goed zijn in het leveren van de allerbeste zorg, ondersteunt KennisisKracht Service  hen graag om altijd en overal bereikbaar en in verbinding te blijven. Natuurlijk kent iedere organisatie hierbij zijn eigen risico’s en uitdagingen, ondanks dat komen zij snel tot de kern van een probleem.  Gebruikmakend  van praktijkvoorbeelden en ervaringen van andere klanten, waardoor ze blijven leren en hun kennis steeds krachtiger wordt. 

KennisisKracht Service biedt ondersteuning aan de eindgebruikers van onze leden die behoefte hebben aan goed beheerde en daarmee goed werkende smartphone, tablets en laptops. Door de complexiteit en techniek uit het proces te halen zorgen zij voor een fijne en voorspelbare eindgebruikerservaring. Ook voor vragen kunnen eindgebruikers gemakkelijk bij hen terecht. Voor de organisatie creëren ze overzicht en bieden ze een simpele structuur die aansluit bij de wensen. 

https://kiks.eu


KennisisKracht Consultancy

KennisisKracht Consultancy is een onafhankelijke partner op het gebied van bedrijfscommunicatie en communicatietechnologie, gericht op mobiele, vaste en datacommunicatie. Organisaties duurzaam versterken en efficiënter laten omgaan met bedrijfscommunicatie is wat ons energie geeft. 

Door de kennis van de consultancy tak ben je als lid verzekerd van de meest efficiënte oplossingen en systemen voor jouw organisatie. Door transparant en begrijpelijk advies helpt KennisisKracht Consultancy jou bij het maken van de juiste keuzes rondom IT-infrastructuur, telefoniesystemen en mobiele communicatiemiddelen. 

Zo bieden ze bijvoorbeeld ondersteuning bij het verbeteren van contractvoorwaarden en zijn ze de partner voor realisatie van de juiste strategie en beleid rondom jouw telecommunicatie en IT-infrastructuur. Doel hierbij is het ontzorgen én daarbij optimaliseren van je dienstverlening.

Samen met jou als Intrakoop-lid werkt KennisisKracht Consultancy  aan de best mogelijke oplossingen voor nu en in de toekomst. Onder het motto: Niets is mooier dan kennis delen!

https://www.kennisiskracht.eu 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over KennisisKracht en de twee overeenkomsten? Bel collega Simon Kuipers.

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26