ZINN zoekt collega's voor landelijk meldpunt

Spuit vullen met vaccin

Om samen als zorg(branche) organisaties de beschikbaarheidsproblematiek van medische hulpmiddelen landelijk aan te kaarten en tot oplossingen te komen, zijn we namens Zorg Inkoop Netwerk Nederland (ZINN) op zoek naar collega’s.

Samen met de zorg willen we landelijke capaciteit en kennis gaan bundelen. Om ervoor te zorgen dat individuele zorgorganisaties geen tijd kwijt zijn aan het oplossen van dezelfde disrupties in leveranties. Bovendien kunnen we betere resultaten bereiken als we onze expertise bundelen. We willen daarom samen met zorgorganisaties een landelijk meldpunt en helpdesk tekorten medische hulpmiddelen oprichten.

Daarvoor zoeken we een:  

  • Teamleider
  • Adviseur medische hulpmiddelen
  • Junior adviseur medische hulpmiddelen.

De functieprofielen zijn in samenwerking met 16 zorginstellingen opgesteld. Heb je interesse? Stuur je motivatie en CV naar Annette Endlich, manager HR, via vacatures@intrakoop.nl.

Ook is het voor ziekenhuizen mogelijk om medewerkers voor deze functies te detacheren bij ZINN. Ziekenhuizen worden daarvoor dan financieel gecompenseerd.

Wij geloven erin dat we de vele problemen rondom beschikbaarheid alleen kunnen oplossen  door samen als zorg(branche)organisaties de krachten te bundelen. Doe je mee? We zien je reactie graag tegemoet. 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de projectleiders landelijk meldpunt medische hulpmiddelen: 
Laura Awad (laura.awad@intrakoop.nl) en Eva de Boer (Eva.Boerde@zrt.nl)

Deel dit artikel