Laadpalen tegen Intrakoopcondities

Elektrisch tanken

Het gebruik van elektrische auto’s neemt toe. En daarmee ook de vraag naar laadpalen. Eneco eMobility en Intrakoop hebben samen een overeenkomst afgesloten. Daarmee heb je de mogelijkheid om tegen gunstige condities laadpalen aan te schaffen en te laten onderhouden. Zo maken we het je makkelijker en voordeliger om je zorglocaties te voorzien van laadpalen en zo duurzame mobiliteit te stimuleren.

Eneco eMobility zorgt er bovendien voor dat alle stroom die geleverd wordt via de laadpalen altijd 100% groen is. Dit draagt bij aan verduurzaming van de zorg en  een gezonde wereld. Van installatie tot onderhoud en beheer. Eneco eMobility biedt je een one-stop-shop voor laadpalen en neemt je zo veel werk uit handen bij het operationeel krijgen en houden van laadpalen. Daarnaast ontvang je via Intrakoop inkoopvoordeel op de aanschaf van laadpalen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze overeenkomst voor laadpalen? Log in op Mijn Intrakoop voor leden en bekijk de overeenkomstinformatie

Deel dit artikel

Neem contact op

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84