Spullen over? Intrakoop Deelplatform helpt bij noodhulp

Transport dozen

Op maandag 6 februari hebben diverse aardbevingen de steden, dorpen en levens van miljoenen mensen in Turkije en Syrië verwoest. Voor de overlevenden is aan alles gebrek. Samen met Humanitarian Resources International Foundation (HRIF) dragen we bij aan noodhulp. Net als voor Oekraïne zetten we het Intrakoop Deelplatform in als medium om de behoefte aan hulpgoederen in Turkije en Syrië onder de aandacht te brengen van onze leden.

HRIF koppelt ons periodiek terug aan welke goederen op dat moment behoefte is, zodat gebruikers van het Intrakoop Deelplatform daar hopelijk op kunnen inspelen. Zo zijn er al diverse ‘gevraagd’ advertenties geplaatst voor kachels, dekens, beddengoed, kussens, slaapzakken, voedselpakketten, gedroogde etenswaren, hygiëne kits, maandverband, schone kleding, babykleding, babyvoeding, winterlaarzen en winterjassen, sjaals, handschoenen en mutsen. Klik hier 

Heb je op dit moment als zorgorganisatie spullen ‘over’ en wil je die doneren, laat het ons weten. Stuur een mailtje naar noodhulp@intrakoop.nl en we nemen contact op. 

Houd het Intrakoop Deelplatform in de gaten voor nieuwe advertenties en help mee aan de noodhulp voor Oekraïne, Turkije en Syrië. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over dit initiatief of het Intrakoop Deelplatform? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66