Studieboeken voor de Nederlandse zorg

Boeken en tijdschriften

Op 13 februari heeft The Learning Network (TLN), de grootste leverancier van studieboeken in Nederland, bekend gemaakt te stoppen met het leveren van studieboeken. Het bedrijf leverde via hun platform Studers aan 200.000 mbo-studenten. Mogelijk raakt dit ook medewerkers in opleiding bij jouw zorgorganisatie doordat studieboeken te laat of niet geleverd worden.

ILGE biedt alternatief

Intrakoop heeft sinds december 2020 een raamovereenkomst met ILGE Subscription Management voor de aankoop van abonnementen en boeken. Meerdere Intrakoop-leden hebben inmiddels ook de levering van studieboeken voor hun medewerkers in opleiding bij deze Intrakoop-leverancier ondergebracht.

Hoe werkt het? 

ILGE zet de gepersonaliseerde boekenlijsten voor de studenten klaar in een online portal. De student controleert en geeft akkoord op de lijst. De boeken en licenties worden rechtstreeks naar de student gestuurd. De facturatie loopt via je zorgorganisatie. Het inrichten van de facturatie is maatwerk en kan je zorgorganisatie in overleg met ILGE bepalen.

Omdat de voorbereiding en inkoop van studieboeken tijdig moet gebeuren, is het advies om niet te wachten tot de start van het nieuwe schooljaar. Neem contact op over wat ILGE voor je zorgorganisatie kan betekenen, zodat je medewerkers in opleiding geen problemen ondervinden met hun studieboeken.

Neem contact op

Je kunt terecht bij Marc Stout, contractmanager Facilitaire Diensten via marc.stout@intrakoop.nl of bij Johan Dortmans, sales manager bij ILGE via jdortmans@ilge.eu of 020 644 18 42 of 06 28 49 86 56.

Deel dit artikel