Verlenging samenwerking Intrakoop en Technische Unie

Onlangs hernieuwden wij onze overeenkomst met de Technische Unie.

De samenwerking tussen Intrakoop en Technische unie verloopt al sinds vele jaren naar tevredenheid. Het betreft hier een collectieve overeenkomst waar leden op kunnen intekenen. De overeenkomst biedt leden een scherpe korting op het hele assortiment technische producten van Technische Unie.

Namens de Technische Unie waren op ons kantoor aanwezig commercieel directeur Steef Hallegraeff, regiodirecteur West Marcel Greveling en manager Ronald Ruimschoot en namens Intrakoop bestuurder Ruud Plu. Op de foto ontbreekt André Burnet, contractmanager Facilitaire Diensten Intrakoop.

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03