Nieuws van de Intrakoopcommunity

Het gaat goed met de community. We zijn inmiddels de 1000 gebruikers gepasseerd. De kennissessie over ICT & Zorgdomotica werd goed bezocht en gewaardeerd. En veel deelnemers maken al gebruik van het forum waar je vraagpunten met vakgenoten kunt bespreken. Maar de community biedt meer dan dat.

Handige agendafunctie

Op veler verzoek vind je nu een handige agendafunctie waar je direct alle activiteiten kunt bekijken.

Hot items

Misschien interessant voor jou:

  • Je kunt deelnemen aan de online kennissessie ‘Ontwikkelingen medische middelen’ op 30 maart. Meld je hier aan.
  • Intrakoop wil haar leden faciliteren met een nieuwe overeenkomst brandveiligheid. We starten daarom een traject collectieve inkoop brandveiligheid. Interessant voor jouw organisatie? Lees er hier meer over.*
  • Loopt de overeenkomst met jouw huidige leverancier af? Hoe kom je tot een nieuwe overeenkomst? Bekijk deel 1 van ons stappenplan Inkooptraject.*

*log in met je account om toegang te krijgen

Natuurlijk is er veel meer interessants te vinden in de Intrakoopcommunity. En binnenkort kun je ook andere handige functionaliteiten verwachten. Maak daarom zo snel mogelijk je eigen account aan om toegang te krijgen.

Voor jou én je collega’s!

De community is er niet alleen voor inkoopmedewerkers, maar ook voor collega’s van alle andere afdelingen! Nodig dus ook jouw collega’s uit om een account aan te maken. Stuur dit bericht aan hen door. Zo werken we samen nog beter aan een goede zorg!

Via deze link maak je een account aan of scan de QR-code op de afbeelding.

Tot ziens in de Intrakoopcommunity!

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44