Zorgcongres op 11 mei

Zorgcongres 2022 van Nevi en Intrakoop

Nevi en Intrakoop organiseren op 11 mei samen het Zorgcongres 2023 met als titel “Samen innoveren in de zorg!”.

Complexe problemen en moeilijke issues kun je beter samen aanpakken dan individueel. Het geheel is namelijk groter dan de som der delen. Iedere stakeholder draagt bij aan de oplossing. Door samen te werken in een team kunnen er nieuwe en vaak hele creatieve oplossingen naar boven komen. Met af en toe een flinke scheut innovatie om die issues op te lossen.

Tijdens het Zorgcongres 2023 zullen inspirerende keynotes én initiatieven en praktijkverhalen van onze collega’s en anderen ons de ideeën geven om zelf een volgende stap te zetten. En natuurlijk kom je in contact met bekenden én onbekenden om zo je netwerk weer aan te halen, te verdiepen en te vergroten. Daar maken we tijdens dit Zorgcongres natuurlijk extra tijd voor vrij!

Noteer 11 mei 2023 alvast in je agenda!

Deel dit artikel