Intrakoop doet weer mee met NLdoet

Groenonderhoud

Op vrijdag 10 maart gaan 48 Intrakoopmedewerkers aan de slag voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Bij vijf leden in en om Utrecht.

Zo gaan we bij Silverein een moestuin aanleggen, pannenkoeken bakken en binnen klussen. Samen met de bewoners van een locatie van Careyn zoeken we mooie plantjes uit in het tuincentrum. We fleuren daarmee daarna hun balkons op. Bij Abrona zetten we tuinbanken in elkaar en doen we andere klussen op de zorgboerderij. De bewoners van Amerpoort willen graag samen met ons mooie bloemstukken maken om het in huis gezelliger te maken. En bij de Schaapskooi van Reinaerde gaan we diverse klussen in de tuin klaren.

Ook dit jaar wordt het vast weer een leerzame, drukke maar vooral gezellige dag. Het kan wel zijn dat onze medewerkers deze dag daardoor wat lastiger te bereiken zijn.


Deel dit artikel