Cursus Contractmanagement gebouwonderhoud

contract ondertekenen

Loop je tegen lastige kwesties aan bij onderhoudscontracten voor je vastgoed? We willen je daar samen met onze leverancier R-ffect graag bij helpen. Daarom bieden we je een dagcursus Contractmanagement gebouwonderhoud aan.

Afgelopen jaar hebben we diverse webinars gegeven over onderhoud van vastgoed. Een uur is echter te kort om alle basiskennis aan bod te laten komen. Vandaar dat we op 9 mei deze cursusdag organiseren. We laten je dan kennismaken met de manier waarop je de kwaliteit van het onderhoud kunt bewaken vanuit contractmanagement en hoe je als contractmanager daarop kunt bijsturen.

Programma 9 mei

Na een inloop van 9.30 – 10.00 uur bestaat het programma uit:

  • Introductie duurzaam vastgoedmanagement in de zorg
  • Onderhoudscontracten op orde
  • Contractmanagement op 3 niveaus
  • Kwaliteitsbewaking
  • Beoordeling van meerwerk
  • Sturen op compliance

Je krijgt in een groep van maximaal 10 personen uitleg. Daarna ga je zelf aan de slag met praktijkvoorbeelden. De cursusdag duurt tot 16.00 uur.

R-ffect zal deze cursusdag verzorgen in Best. Zij zijn gespecialiseerd in inkoop, implementatie, contractmanagement en kwaliteitsbewaking op (prestatie) contracten voor onderhoud van vastgoed. Veel Intrakoop-leden hebben zij al geholpen. 

Korting voor leden

De kosten van deze cursus zijn 750 euro inclusief studiemateriaal, koffie/thee en lunch en exclusief btw. Intrakoop-leden krijgen 250 euro korting.

Aanmelden voor 1 mei

Wil je deelnemen aan deze cursus Contractmanagement gebouwonderhoud op 9 mei? Meld je dan voor 1 mei aan door een mail te sturen naar Juul Hoes, productgroepmanager vastgoed bij Intrakoop. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Deel dit artikel