Zorgcongres 2023

Ook dit jaar organiseert Intrakoop samen met Nevi het Zorgcongres. Deze keer in het Van der Valk Hotel in Houten.

Het Zorgcongres 2023 heeft als thema 'Samen innoveren in de zorg' en kent een uitgebreid en interessant programma waar in diverse verdiepingssessies specifieke onderwerpen gerelateerd aan het thema aan de orde zullen komen. 

Onder leiding van dagvoorzitter Sabine Uitslag (bekend van het Intrakoop jaarevent 2022) komen in de ochtend diverse interessante sprekers aan het woord. Michel van Schaik, directeur Gezondheidszorg bij Rabobank zal ingaan op de stelling 'Niet investeren in verduurzaming is geen optie'. Daarna komt een drietal sprekers uit de zorg (Erik van Raaij, Nicole Hunfeld en Jan Carel Diehl) aan de orde die het onderwerp 'samen groener' zullen adresseren. Onze directeur/bestuurder Ruud Plu zal de ochtend afsluiten met de retorische vraag of "ZINN zin heeft?". 

In de middag kun je je inschrijven voor 3 verdiepingssessies en wordt het congres afgesloten met een uitgebreide netwerkborrel met dinerbuffet.

Intrakoopleden mogen deelnemen tegen hetzelfde tarief als Nevi leden (€325 in plaats van €399), en als je jezelf nu inschrijft profiteer je nog van de 'early bird' korting.   

Hier vind je meer informatie over het congres en programma.

Inschrijven en meer informatie over de prijzen vind je hier.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Dineke Hofstra
Verenigingsmanager
  • 06 53 67 68 51