Behoefte aan ledenconsultatie over energiemonitoringsysteem

pilot onderhoud

Elke branche in Nederland moet verduurzamen, ook de zorgsector. Het energieverbruik van gebouwen heeft een grote impact op de CO2-uitstoot. Verduurzaming in de zorg begint dan ook vaak met het terugbrengen van het energiegebruik van het vastgoed. Hoe is het energiegebruik in jouw zorgorganisatie? Staan er geen onnodige apparaten aan? ABB heeft een energiemonitoringsysteem waarmee je daar zicht op krijgt. Vanuit Intrakoop willen we peilen hoeveel leden behoefte hebben aan een ledenconsultatie over dit systeem.

ABB biedt de mogelijkheid om hun energiemonitoringsysteem in bestaande installaties, dus merkonafhankelijk, te integreren. Een open platform zonder licenties, schaalbaar en te integreren met andere API’s binnen jouw huidige platform (bijvoorbeeld via Humble, INNAX of Hellemans).  

Klanten, waarvoor ABB dit heeft gedaan, hebben tot wel 20% op elektriciteit kunnen besparen door inzicht te krijgen in waar de energie wordt verbruikt. Deze organisaties gaan sluipverbruik tegen en voldoen aan de wetgeving voor energiebesparende maatregelen.

Interesse in een ledenconsultatie?

Bij voldoende belangstelling organiseren we een ledenconsultatie waarin ABB hun energiemonitoringsysteem toelicht. Uiteraard kun je dan ook vragen stellen. Met elkaar kunnen we dan beoordelen of het energiemonitoringsysteem meerwaarde kan bieden voor alle leden van Intrakoop.

Laat het voor 26 mei weten door een mail te sturen naar juul.hoes@intrakoop.nl onder vermelding van ‘Ledenconsultatie energiemonitoringsysteem’.


Deel dit artikel