Intrakoop gaat verhuizen

Na bijna 22 jaar in Waardenburg gaan we verhuizen! Vrijdag 23 juni is onze laatste dag in ons kantoor naast de McDonald's.

Na de zomervakantie, de exacte datum is nog niet helemaal zeker en laten we jullie zo snel mogelijk weten, nemen we onze intrek in Bolduc. Bolduc is ook gelegen aan de A2, alleen ietsje zuidelijker, in Den Bosch.

In het nieuwe kantoor krijgen we een up-to-date werkplek met moderne ruimtes om elkaar te ontmoeten. Voor geconcentreerd werk zullen we thuis gaan werken, waarmee we voortborduren op de nieuwe realiteit zoals die na de Corona pandemie voor meerdere bedrijven is geworden. 

Op dit moment is nog niet helemaal zeker wanneer we onze nieuwe locatie betrekken. We houden jullie daarvan via onze website, nieuwsbrieven en LinkedIn op de hoogte. Via de telefoon blijven we voorlopig bereikbaar onder ons bekende, Waardenburgse, telefoonnummer. Ook onze post wordt doorgestuurd. 

Vanaf maandag 26 juni is ons kantoor in Waardenburg dus leeg en verlaten, even langskomen voor een kop koffie kan dan tijdelijk niet meer. In Den Bosch is daar te zijner tijd weer alle ruimte voor! 

 

Deel dit artikel