Aanbod: online check Milieuthermometer Brons

CO2 verminderen

Ook vanuit de zorg willen we bijdragen aan vermindering van de CO2-uitstoot met 55% voor 2030. Veel zorgorganisaties hebben de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend en willen ermee aan de slag. Hoe pak je dat aan? Vanuit ons programma Duurzaamheid ondersteunen we leden op diverse manieren, van starterspakket tot visieontwikkeling en de inzet van een MVO-coördinator. Daarnaast hebben we nu met Checkbuster een duurzame deal afgesproken om voordelig en eenvoudig de eerste stappen te zetten naar het bronzen keurmerk van de Milieuthermometer.

Wat houdt de duurzame deal in?

Met de Nulmeting Milieuthermometer Brons kun je zelf op het online platform van Checkbuster eenvoudig checken hoe ver je zorgorganisatie al op weg is naar dit keurmerk. Als je wilt, kunnen onze adviseurs je helpen met het opstellen van deze nulmetingen. Voor € 199 exclusief btw heb je als Intrakoop-lid tot eind december 2023 zelf toegang tot het volledige Checkbuster platform, met 5 gebruikers uit jouw organisatie. 

Hoe kun je meedoen?

Als je nog geen lid bent van Milieuplatformzorg (MPZ) en overweegt om aan de slag te gaan met de Milieuthermometer, dan kun je nu (via de Checkbuster/Intrakoop deal) online checken in hoeverre je zorgorganisatie misschien al voldoet aan het bronzen keurmerk van de Milieuthermometer.

Als je dat wilt, maak dan gebruik van dit aanbod. Stuur een mail naar duurzamedeal@checkbuster.com en geef aan dat je mee wilt doen met de Duurzame deal 2023. Je krijgt dan voor 5 premium gebruikers toegang tot het volledige Checkbuster platform voor de rest van het jaar 2023.  

Je kunt daarna een account aanmaken in de Checkbuster-app of op www.checkbuster.com. In de exclusieve Intrakoop-bibliotheek op het Checkbuster platform vind je de Nulmeting Milieuthermometer Brons  voor zorginstellingen. Zo zet je eenvoudig  stappen op weg naar het verduurzamen van je zorgorganisatie. 

Wat doet Checkbuster?

Checkbuster biedt alle Intrakoop-leden een eenvoudig digitaal platform inclusief app voor mobiel en tablet voor snelle en effectieve inspecties, nulmetingen en registraties van kwaliteitsrondes en veiligheidsinspecties. Veel leden gebruiken Checkbuster al voor bijvoorbeeld HACCP-audits en registraties, infectiepreventie, schoonmaak en gebouwenbeheer.  Dus als je toch op dit platform bent voor de Nulmeting Milieuthermometer Brons, kun je direct ook gebruik maken van de exclusieve Intrakoop-bibliotheek met al deze andere praktische informatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over deze duurzame deal? Neem contact op met Jan Holsappel via jan.holsappel@intrakoop.nl of met Jeanette Vos van Checkbuster via jeanette@checkbuster.com

Deel dit artikel

Neem contact op

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
  • 06 21 28 69 32