Nieuwe collectieve overeenkomst voor Intrakoop leden met BinBin

Nieuws vanuit domein facilitair. Onlangs ondertekenden wij op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer een overeenkomst met BinBin. Op de foto Remco Smits, directeur bij BinBin, Intrakoopbestuurder Ruud Plu en Bert Baan, Contractmanager Facilitaire Diensten bij Intrakoop.

Steeds vaker krijgen wij vragen van onze leden die aan de slag willen met afval scheiden. Behalve ambitieuze beleidsmatige keuzes en een goed communicatieplan, zijn daar uiteraard ook de juiste inzamelmiddelen voor nodig. Door deze samenwerking hebben wij er niet alleen een kennispartner bij op het gebied van afvalmanagement, maar ook een leverancier van prachtige circulaire afvalbakken.

Vooral die adviesrol over opstellingen en combinaties van inzamelmiddelen is een belangrijke meerwaarde van BinBin. Ook hebben we hiermee voor leden die nog niet gestart zijn met scheiden van afval of geen gebruik maken van onze afvalovereenkomst, een uitstekende partij die hen hiermee op weg kan helpen. Want vroeg of laat moet elke zorginstelling ermee aan de slag!

Green Deal 3.0

Deze samenwerking sluit uitstekend aan bij de The Green Deal 3.0 die ook Intrakoop ondertekend heeft. Afval scheiden is een belangrijk onderdeel van het duurzaamheidsbeleid van veel zorginstellingen, waarbij Intrakoop graag de helpende hand biedt. Hierbij staat circulair werken centraal, door beperking van grondstofgebruik en door materialen zo lang mogelijk in de keten te houden, wat deze samenwerking extra interessant maakt.

Deel dit artikel