PNIL doet wat het wil

Verzorgende helpt patient_web

Op 19 september is het jaarlijkse congres over HRM in de zorg in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Simone Nicolaes van Intrakoop zal daar samen met Luc Dahlmans van Daelzicht en Bertrand Prinsen en Roeland van Laer van Labor Redimo een rondetafelsessie verzorgen over PNIL (Personeel Niet In Loondienst).

Holt PNIL de zorg uit? Hoe stoppen we de uitstroom van medewerkers die graag als zzp-er bij jou aan de slag gaan? We kennen deze uitdagingen rondom PNIL allemaal. Eén ding is zeker: PNIL gaat niet meer verdwijnen.  Durf jij de strategische keuze te maken om op dezelfde manier om te gaan met PNIL en zzp als met je vaste personeel? Hoe maak je daarin slimme keuzes en pak je de regie?

Tijdens deze sessie vertelt Luc Dahlmans, manager HR en communicatie bij Daelzicht over hun keuzes en ervaringen.  Labor Redimo en Intrakoop werken dagelijks met en voor zorgorganisaties en delen hun kennis en ervaringen aan de hand van best practices.

HRM in de Zorg: de zorgprofessional centraal

Onze rondetafelsessie is onderdeel van het jaarcongres HRM in de Zorg dat in het teken staat van het thema De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst! De uitdagingen voor de zorg kennen we. Veel factoren liggen buiten de HR-professional, maar er zijn zaken die HR wel kan aanpakken. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. HR dient het voortouw te nemen in deze transformatie om huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren. Er liggen veel kansen om van de zorgsector dé werkgever van de toekomst te maken. Juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. Tijd om te focussen op wat er al goed gaat en onder de loep te nemen wat moet stoppen. Welke instrumenten heeft HR nu ter beschikking om de zorgsector uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst? Met dit thema gaan de congresdeelnemers op 19 september aan de slag.

Deelname met korting

Wil je meer weten over het congresprogramma of je aanmelden? Ga naar de site van HRM in de Zorg.

Aanmelden kan via www.hrmindezorg.nl/aanmelden. Als Intrakoop-lid krijg je 50 euro korting bij inschrijving, als je de volgende code gebruikt: KRT50IK.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over onze rondetafelsessie of hoe wij je kunnen ondersteunen bij je PNIL-uitdagingen? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72