Kantoorinrichting Intrakoop in volle gang

In de loop van dit jaar zullen wij ons nieuwe kantoor in Den Bosch betrekken in het bekende kantorencomplex Bolduc. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de inrichting.

De medewerkers van Intrakoop zijn actief betrokken bij de kantoorinrichting en konden hun ideeën hierover meegeven. Onlangs vond een eerste kennismaking met het kantoor en de kantooromgeving plaats. Dit leidde unaniem tot enthousiaste reacties.

Verhuisteam

Een speciaal verhuisteam, samengesteld uit Intrakoopmedewerkers, een architect en de projectinrichters, houdt zich bezig met de plannen en houdt toezicht op de uitvoering.

Annette Endlich, HR-manager en vanuit Intrakoop actief in het verhuisteam, licht een tipje van de sluier op over de inrichting: “Ons kantoor moet dé plek worden om samen te komen. Een ontmoetingsplek, een ruimte voor interactie die de communicatie bevordert.”

Architect Dick de Vries: “Wij vinden het belangrijk bij het ontwerpen dat iedereen zich thuis voelt in de nieuwe omgeving. Dat het een goede vertaling is waar de organisatie voor staat en wat zij wil uitstralen. En dat het ontwerp naadloos aansluit bij de taken die er uitgevoerd worden.”

Projectinrichting

Intrakoopleverancier Viking verzorgt voor Intrakoop de projectinrichting. Jan Pieter Brinkman, Strategic Accountmanager bij Viking zegt hierover: “Intrakoop en Viking kennen elkaar al langere tijd en we zijn verheugd onze expertise in te mogen zetten. Viking is totaalaanbieder op het gebied van kantoorinrichting: bij ons kun je niet alleen terecht voor kantoorproducten; wij kunnen onze klanten volledig begeleiden bij de projectinrichting, waarbij we ons uitstekend weten te verplaatsen in hun eisen en wensen.”

De komende weken worden er weer grote stappen verwacht. De indeling van de ruimte is grotendeels klaar en de interieurbouwwerkzaamheden zijn in volle gang. Wordt vervolgd!

 

Deel dit artikel