Ontdek ons nieuwe Intrakoopcommunity platform

Ik heb groot nieuws om met jullie te delen! Over enkele weken staat er iets moois te gebeuren: we gaan ons gloednieuwe community platform lanceren en kunnen nauwelijks wachten om het met jullie te delen!

Na maanden van ontwikkelen, programmeren, testen en aanpassen zijn we er trots op om over enkele weken een geheel vernieuwde online omgeving te introduceren. Deze is speciaal ontworpen om jullie als gebruiker nog beter te kunnen faciliteren. Het nieuwe platform biedt niet alleen een frisse en moderne uitstraling, maar ook tal van hernieuwde en nieuwe functionaliteiten. Denk hierbij onder andere aan de thematische indeling en de mogelijkheid gebruik te maken van subcommunities. Dit op uitdrukkelijk verzoek van jullie als gebruiker. Met de nieuwe Intrakoopcommunity wordt onderlinge interactie, informatie-uitwisseling en samenwerking naar een hoger niveau getild.

Wat kun je verwachten in de vernieuwde community?

🌟 Verbeterde gebruikerservaring

Een intuïtieve interface die het gebruik vereenvoudigt.

📚 Rijke content

Via de kennisbank krijg je toegang tot een schat aan PvE’s, RFP’s, whitepapers, conceptovereenkomsten, et cetera. 

🤝 Interactieve gemeenschap

Mogelijkheden om kennis te delen, samen te werken en te netwerken.

📢 Realtime updates

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen jouw sector en aandachtsgebied.

📅 Agenda

Ontdek en neem deel aan boeiende webinars, bijeenkomsten en meer.

Dit is slechts een voorproefje van wat de nieuwe Intrakoopcommunity te bieden heeft. We nodigen je van harte uit om de lancering met ons ‘te vieren’ en de mogelijkheden te verkennen die ons nieuwe digitale thuis te bieden heeft. Binnenkort ontvang je meer informatie over hoe je toegang kunt krijgen tot de Intrakoopcommunity en hoe je optimaal gebruik kunt maken van alle functionaliteiten.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie een levendige en bloeiende gemeenschap te blijven vormen. Bedankt voor jullie voortdurende betrokkenheid!

Joost Geerlings

Communitymanager

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44