Early bird-korting voor snelle aanmelders Zorgcongres 2024

Nevi en Intrakoop organiseren op 8 februari 2024 samen weer hét jaarlijkse congres voor inkopers in de zorg. Het centrale thema is "Zorg voor vernieuwing, verjonging, vergroening!" Meld je nu snel aan met korting!

Zorgorganisaties hebben grote uitdagingen als het gaat om beschikbaarheid en betaalbaarheid van personeel en middelen. We willen in Nederland de zorg voor iedereen toegankelijk houden. Dat vraagt onder andere om een krachtig inkoopbeleid waarbij ook duurzaamheid een actueel thema is.

Blijf bij op jouw vakgebied

Met al deze uitdagingen biedt deze sector ook prachtige kansen voor inkoopspecialisten die in de zorg werkzaam zijn of willen zijn. En natuurlijk wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op jouw vakgebied. Daarom is deelname aan het Zorgcongres zeer interessant voor alle inkoopspecialisten in de zorg.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor dit belangrijke congres in volle gang. We zijn druk bezig om een interessant programma met topsprekers vast te stellen.

Meld je nu aan met Early Bird-korting

Wat maakt dit congres nog aantrekkelijker? Als lid van Intrakoop en/of Nevi krijg je sowieso korting. Maar als je je aanmeldt in de maanden oktober en november, profiteer je ook nog eens van ons Early Bird-tarief. Dit betekent dat je slechts een gereduceerd tarief betaalt: € 325,- voor leden en € 375,- voor niet-leden, in plaats van de reguliere prijs.

Met dit speciale aanbod kun je flink besparen en mogelijk past het congres zelfs nog in jouw opleidingsbudget van dit jaar. Aarzel niet en meld je snel vast aan:

Ja, ik meld me aan voor het Zorgcongres 2024

Deel dit artikel