Overeenkomst met Stegman Groothandel verlengd

De collectieve raamovereenkomst die al in 2002 werd afgesloten tussen Intrakoop en Stegman wordt verlengd.

In de overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over de staffelkorting op de bestellingen voor waarderingsgeschenken speciaal voor Intrakoopleden. Als Intrakooplid kun je hierop intekenen om gebruik te maken van de professionele dienstverlening en voordelen bij Stegman.

Stegman Groothandel BV is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Ook voor alle andere waarderingsgeschenken zoals geschenken voor Pasen, Dag van de Zorg, verjaardagen, Sinterklaas en jubilea ben je bij Stegman aan het juiste adres.

Zo’n 30 jaar geleden begon Stegman als klein familiebedrijf, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende leveranciers van waarderingsgeschenken. Stegman biedt het complete pakket: van inkoop, creatie, assemblage tot verkoop.

Anita Looman, commercieel manager bij Stegman: “Het streven is altijd om het geven van geschenken voor onze klanten tot een groot succes te maken. Het waarderen van medewerkers is immers actueler én belangrijker dan ooit. Wij willen niet alleen de medewerkers van nieuwe klanten blij maken, maar ook onze bestaande klanten en hun medewerkers tevreden houden. Met trots kunnen we zeggen dat we door de jaren heen, veel lange samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd. Onze creativiteit, duidelijke communicatie en expertise in de branche worden door onze klanten als belangrijkste reden genoemd om ons hun vertrouwen te geven.”

Deel dit artikel

Neem contact op

Marc Stout
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 52 20 72 32