Intrakoop Adviseursteam uitgebreid en compleet

Per 1 november 2023 is het Adviseursteam van Intrakoop versterkt. De recente uitbreiding met de deskundigheid van Nicole Poldervaart en de terugkeer van Mascha Limpens na een periode binnen het MT, zorgen voor een sterk en stabiel Adviseursteam binnen de organisatie.

Met de toetreding van Nicole versterkt Intrakoop haar adviserende capaciteiten en is zij in staat om meer aandacht te geven aan haar leden. Nicole is haar hele leven al actief in het inkoop vak, waar ze verschillende rollen heeft vervuld. Zij zal zich bij Intrakoop voornamelijk gaan richten op de cure (ziekenhuizen, academische ziekenhuizen, laboratoria- radiotherapeutische centra).

Nicole: "Ik ben super enthousiast en trots om deel uit te maken van het Intrakoopteam. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het verstevigen van de banden met onze leden, welke ik allemaal snel hoop te ontmoeten."

Van cure naar care
Nicole zal de werkzaamheden van Richard Vermeltfoort overnemen. Richard gaat zich vanaf 1 december 2023 volledig inzetten als Adviseur Care voor de regio Zeeland, Brabant en Limburg.

Richard: “Ik heb veel zin om, met een nieuwe regio en een nieuw netwerk, in mijn eigen woonomgeving aan de slag te gaan. Na 8 jaar met plezier landelijk actief te zijn geweest als adviseur voor de ziekenhuizen, revalidatiecentra en diagnostische centra, ga ik mij vanaf 1 december volledig richten op de care organisaties in Zuid-Nederland. Ik kijk er naar uit om in deze regio de verbinding met de leden verder te verbreden en versterken.”

Terugkeer naar het Adviseursteam
Mascha Limpens keert, na drie jaar in het managementteam te hebben gezeten, terug naar het Adviseursteam. Met een hart dat klopt voor deze specifieke rol, zal zij zich richten op de contacten met leden in Gelderland. Haar terugkeer markeert niet alleen een persoonlijke keuze, maar draagt ook bij aan de versterking van dit toegewijde team.

Mascha: "Mijn hart ligt – en heeft altijd gelegen – bij de rol van adviseur. Na drie jaar met veel energie mijn rol binnen het MT vervuld te hebben, ben ik blij om nu weer onderdeel te zijn van het Adviseursteam. Met de uitbreiding van ons team kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze leden en zijn we in staat een bredere verbinding met de coöperatie tot stand te brengen.”

Verantwoordelijke Adviseur per regio
Elke Adviseur bij Intrakoop heeft een regio waar hij/zij verantwoordelijk voor is. Hieronder een overzicht:

Adviseur

Functie

Verantwoordelijke regio

Mascha Limpens

Adviseur Care

Gelderland

Jaap Schonenburg

Adviseur Care

Noord-Holland en Utrecht

Richard Vermeltfoort

Adviseur Care

Limburg, Brabant en Zeeland

Bastiaan van der Maat

Adviseur Care

Zuid-Holland

Ido Verbree

Adviseur Care

Friesland, Groningen, Drenthe, Overijsel en Flevoland

Nicole Poldervaart

Adviseur Cure

Landelijk

Benieuwd wat Intrakoop voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met de adviseur uit jouw regio.

Onze Adviseurs van links naar rechts: Richard Vermeltfoort, Mascha Limpens, Nicole Poldervaart, Bastiaan van der Maat, Jaap Schonenburg & Ido Verbree.

Deel dit artikel