Doe mee met onze workshops eten/drinken en schoonmaak

Heb jij veel kennis over eten/drinken en/of schoonmaak in de VVT-sector, wil je met ons meedenken en samen met ons de juiste koers bepalen? Dan zoeken wij jou!

Ben je Facilitair professional, dan nodigen we je uit om aan deze workshops over Eten, Drinken en Schoonmaak deel te nemen.

Vanuit onze coöperatieve gedachten zoeken wij professionals die met ons meedenken, kennis delen en kennis komen ophalen! Ben jij de aangewezen persoon? Pak dan deze unieke mogelijkheid om samen met ons de koers te bepalen en meld je aan voor één van deze regionale workshops die Intrakoop organiseert!

Wat gaan wij doen en wat levert het op?

In het eerste deel neemt een collega-zorgorganisatie je aan de hand van een praktijkcase mee over hoe zij of haar organisatie één of meer van de thema’s betaalbaarheid, duurzaamheid, innovatie en personeel(s)(tekort) hebben ingericht. Dit levert je veel praktische kennis en ervaringen op, die je vervolgens kunt toepassen in je eigen organisatie. 

In het tweede deel neemt een specialist van Intrakoop je mee in de ontwikkelingen binnen de VVT-sector in het algemeen en specifiek voor de onderwerpen eten/drinken en schoonmaak. Graag bespreken wij deze ontwikkelingen met jou als professional. Zie jij deze ontwikkelingen, wat zijn je behoeften en wat zijn de effecten die het heeft op eten/drinken en/of schoonmaak? Of zijn er zaken die wat jou betreft onderbelicht zijn gebleven?

 Vervolgens leggen wij op basis van deze ontwikkelingen een aantal thema’s, oplossingen en concepten aan je voor. Zijn dit voor jou zaken die relevant zijn en aansluiten bij deze ontwikkelingen? Of zie je andere oplossingen?

Inzicht en samen oplossingen bedenken

Dit levert je inzicht in de ontwikkelingen die er zijn of gaan komen en de mogelijkheid om samen met ons thema’s, oplossingen en concepten te bedenken. Dit inzicht kun je weer gebruiken om zoveel mogelijk toe te passen in je eigen organisatie.

Doe en denk je mee met ons?

We waarderen jouw deelname enorm. Meld je aan door op uiterlijk 1 januari een e-mail naar je ledenadviseur te sturen. 

Data en regioverdeling workshops

De workshops vinden fysiek plaats. De locaties worden later bekend gemaakt.


WanneerVerantwoordelijkeWorkshoplocatieContactgegevens

Dinsdag 23 januari 

09.00 13.00 uur

Richard VermeltfoortLimburg, Brabant en Zeeland Richard.vermeltfoort@intrakoop.nl

Woensdag 31 januari

09.00 – 13.00 uur

Ido VerbreeFriesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en FlevolandIdo.verbree@intrakoop.nl

Woensdag 7 februari

09.00 – 13.00 uur

Mascha LimpensGelderlandmascha.limpens@intrakoop.nl
Donderdag 15 februari 09.00 – 13.00 uurBastiaan van der MaatZuid-HollandBastiaan.vander.maat@intrakoop.nl
-Jaap Schonenburg Jaap.schonenburg@intrakoop.nl


Deel dit artikel

Neem contact op

Marcel van Dalen
Inkoop Consultant
  • 06 22 08 32 12