Kom langs op de Intrakoop Housewarming

Eind 2023 hebben wij ons nieuwe kantoor officieel in gebruik genomen. Ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe pand organiseren wij op vrijdag 26 januari een housewarming voor leden, leveranciers en samenwerkingspartners. Tijdens de housewarming proosten we ook op 2024, het jaar waarin we vieren dat Intrakoop 65 jaar bestaat. Kom je gezellig langs?

Ja, ik meld me aan voor de Intrakoop Housewarming

Datum:
26 januari 2024
Tijd: tussen 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Kantoor Intrakoop 's-Hertogenbosch

Programma

Tussen 10.00 en 16.00 uur ben je in de gelegenheid om ons kantoor te bezoeken. Uiteraard ontmoet je hier ook veel Intrakoopcollega’s die werkzaam zijn binnen de verschillende segmenten.

De housewarming grijpen we ook meteen aan om je bij te praten over initiatieven en projecten die bij Intrakoop relatief nieuw zijn c.q. onlangs gelanceerd.

Tijdens de housewarming wordt er uitleg over en toelichting geven op:

  • Duurzaamheid: de Criteria duurzaam Inkopen en de CSRD
  • Intrakoopcommunity: workshop over het vernieuwde platform, de mogelijkheden en de doorontwikkeling
  • Verenigingsmanagement: het co-creatiekompas
  • Productgroep ICT: update plannen 2024
  • Productgroep personeel: update plannen 2024

Om 11.00 uur en om 14.00 uur brengt Ruud een toost uit, neemt hij jullie mee in de plannen van Intrakoop voor dit jaar én wordt samen met Viking het proces van de verhuizing en nieuwbouw toegelicht.

Kom je ook?

Leuk! We zien je graag verschijnen! Laat je wel even weten of je erbij bent? En met hoeveel personen? We kunnen hier dan de catering op afstemmen en daarmee voedselverspilling tegengaan! Je kan je aanmelden via deze link.

Bereikbaarheid en parkeren

De Intrakoop Housewarming vindt plaats op ons nieuwe kantoor in 's-Hertogenbosch. Direct aan de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht), met directe aansluiting op de A59 (Breda- ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen-’s-Hertogenbosch). Onze adresgegevens:

Utopialaan 32
Gebouw C - 4e verdieping
5232 CE  's-Hertogenbosch

Aan de voorzijde van het kantoor bevindt zich een bushalte met een verbinding naar het Centraal Station, waardoor het kantoor ook met het openbaar vervoer goed te bereiken is. Bezoekers die met de auto komen, krijgen een gratis uitrijkaart voor de parkeergarage.

We zien je graag op 26 januari!

Deel dit artikel