Intrakoop en Smartvatten sluiten overeenkomst

Intrakoop en Smartvatten hebben eerder deze maand een overeenkomst gesloten. Smartvatten sluit bij ons aan als leverancier en betrouwbare partner op het gebied verduurzaming. Dat doet het bedrijf door waterverbruik te monitoren, te meten en te analyseren. Daarbij sporen zij lekkages op in gebouwen en brengen zij het verbruik digitaal in kaart. Dat doen ze automatisch, op afstand en in real-time, tot op de deciliter nauwkeurig.

Verduurzaming van de zorg met focus op water

De overeenkomst tussen Smartvatten en Intrakoop biedt interessante mogelijkheden voor jou als lid. De oplossingen van Smartvatten helpen zorginstellingen op het gebied van:

  • het verminderen van watergebruik
  • het verhelpen van lekkages
  • het voorkomen van gezondheidsrisico’s
  • het voldoen aan klimaatdoelstellingen

Door je waterefficiëntie te optimaliseren bespaar je water, energie en kosten én zorg je voor een veilige omgeving voor patiënten. En dat zonder hoge investeringskosten vooraf. Dankzij de eenvoudig schaalbare producten, uitgebreide service en jarenlange expertise van Smartvatten wordt jouw zorginstelling moeiteloos waterefficiënt. Daarbij profiteer je als lid van Intrakoop ook nog eens van een korting die kan oplopen tot 56% ten opzichte van de reguliere prijs.

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03