Samenwerken en kennisdelen via de Intrakoopcommunity

Het zal je vast niet zijn ontgaan: afgelopen jaar hebben we succesvol ons nieuwe communityplatform gelanceerd. Inmiddels weten veel van onze leden de weg naar de community te vinden. Hier kunnen zij eenvoudig met elkaar in contact komen, kennis delen en samenwerken.

Een kleine 3 maanden na de lancering zijn alle leden van Intrakoop aangesloten op de Intrakoopcommunity en hebben ruim 1200 medewerkers een gebruikersaccount.

Waarom zou je aansluiten bij de Intrakoopcommunity?

  • Je vergroot je kennisnetwerk
  • Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends en best practices binnen jouw vakgebied
  • Je deelt je expertise en leert van anderen over onderwerpen die jou interesseren
  • Je werkt samen aan uitdagingen en oplossingen die bijdragen aan betere zorg
  • Je hebt exclusief toegang tot de Criteria Duurzaam Inkopen

Wat biedt de Intrakoopcommunity?

Kennisbank
De community beschikt over een schat aan waardevolle content in de vorm van een uitgebreide kennisbank. Deze kennisbank wordt continu aangevuld en bijgewerkt door experts zoals jijzelf.

Projectenmodule
De Projectenmodule is jouw sleutel tot mogelijke samenwerking met andere zorgorganisaties. Hier vind je een overzicht aan (inkoop)trajecten, projecten en initiatieven die andere zorgorganisaties en Intrakoop hebben gepland. Publiceer hier je eigen traject of project en ervaar dat er zorgorganisaties zijn die graag verkennen welke mogelijkheden tot samenwerking er zijn.

Agenda
Met onze agendamodule hoef je nooit meer een activiteit te missen. We houden je up-to-date, zodat je altijd op tijd bent om je bijdrage te leveren en deel te nemen aan de samenwerking die de zorgsector blijft verbeteren.

Forum
Het Forum binnen de Intrakoopcommunity is jouw directe lijn voor snelle antwoorden en waardevolle contacten met collega's van andere zorgorganisaties.

Leveranciers
Onder het leveranciersgedeelte van de community vind je een schat aan informatie en expertise van leveranciers die specifieke oplossingen bieden voor de zorgsector. Deze bedrijven beschikken over diepgaande kennis en staan klaar om hun inzichten te delen.

Doorontwikkeling
Nu de basis van ons communityplatform staat en naar behoren werkt, gaan we aan de slag met de doorontwikkeling. De eerste nieuwe functionaliteiten daarbij zijn:

  • Een zoekfunctie die op basis van zoekwoorden/-termen het gehele platform doorzoekt
  • Subcommunity: samenwerken en kennisdelen binnen een aparte (afgeschermde) omgeving op basis van specifieke thema’s, samenwerkingsverbanden, etc.
  • Uitbreiden beeldbank 

Word jij ook lid van de Intrakoopcommunity?
Een account aanmaken/activeren kan via deze link. Mocht je vragen, feedback of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Joost Geerlings, communitymanager.

Laten we samen bouwen aan een bruisende Intrakoopcommunity!

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44