Verduidelijking bonusbrief en bonusoverzicht 2022 ZSIP

Graag willen wij je aandacht voor de e-mail die ZSIP-deelnemers op donderdag 18 januari van ZorgSector Inkoop Partners (ZSIP) hebben ontvangen, met daarin het bonusoverzicht voor het jaar 2022. Dit bericht is voor iedereen die deze e-mail ontvangen heeft.

In de genoemde e-mail word je verzocht om, via het klikken op een link, jouw bankrekeningnummer ter verificatie te bevestigen. Wij begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de betrouwbaarheid van deze verificatiestap.

Wij hebben vernomen dat er twijfels zijn ontstaan met betrekking tot de betrouwbaarheid van de e-mail, met name omdat er om een bankrekeningnummer wordt gevraagd. Wij willen graag verduidelijken dat deze verificatie onderdeel is van de procedure en dus te vertrouwen is. Deze verificatiestap maakt onderdeel uit van de afspraken met Intrakoop en ZSIP.

Met dit bericht willen wij benadrukken dat de ontvangen e-mail van ZSIP legitiem is en dat je de benodigde acties zonder risico's kunt uitvoeren. Door het invullen van jouw gegevens zorgen we ervoor dat wij op de juiste manier informatie verzamelen, zonder eventuele fouten door menselijk handelen.

Kennissessie ZSIP

Op donderdag 29 februari  van 14:00u tot 16:00u organiseert Intrakoop voor leden een kennissessie. Tijdens deze sessie leer je over het ontstaan van ZSIP, welke ontwikkelingen er allemaal zijn (geweest), waar we nu staan en waar we naartoe willen. Binnenkort ontvang je een uitnodiging voor deze kennissessie. Houd je mail, onze website en/of de Intrakoopcommunity in de gaten!

Als er naar aanleiding van dit bericht nog twijfels zijn of als je vragen hebt, neem dan contact met Jurgen Siepelinga, te bereiken op 06-82511855 of per mail via jurgen.siepelinga@intrakoop.nl.

Met vriendelijke groet,
Intrakoop/ZSIP

Deel dit artikel

Neem contact op

Jurgen Siepelinga
Inkoop Consultant
  • 06 82 51 18 55