Terugblik op NLdoet 2024: Een dag van vrijwilligerswerk en samenzijn

Op vrijdag 15 maart 2024 namen medewerkers van Intrakoop deel aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar hebben 52 collega's zich vrijwillig ingezet voor verschillende goede doelen.

NLdoet is een vrijwilligersactie waarbij mensen door het hele land zich belangeloos inzetten voor uiteenlopende projecten. De ervaring leert dat deze dag niet alleen ontzettend leuk en gezellig is, maar vaak ook leerzaam.

Intrakoop draagt graag haar steentje bij! Met een team van 52 enthousiaste collega's zijn we aan de slag gegaan om verschillende goede doelen te ondersteunen. Niet alleen is het een kans om iets terug te geven aan de gemeenschap, maar het is ook een dag vol gezelligheid en waardevolle ervaringen.

De vrijwilligersacties variëren van het opfleuren van ontmoetingsruimtes voor ouderen met dementie tot het aanplanten van bloemen in verschillende tuinen. De projecten waar onze medewerkers aan hebben bijgedragen zijn allemaal Intrakoop leden. Voor de volgende leden hebben wij ons ingezet: 

  • Santé Partners in Zeist: Opknappen van een ontmoetingsruimte en tuin voor ouderen met dementie.
  • Stichting Sherpa in Baarn: Een gezellige dag met cliënten inclusief een poppentheater en het maken van verschillende hapjes.
  • Stichting Amerpoort in Vinkeveen: Het maken van bloemstukjes met cliënten, die vervolgens de huiskamers opfleuren.
  • Stichting Careyn in Woerden: Verbeteren van de binnentuin samen met dementerende ouderen.
  • Accolade Zorggroep in Bosch en Duin: Organiseren van een voorjaarsmarkt voor bewoners van het verpleeghuis.
  • Stichting Careyn in Utrecht: Een dag uit naar het tuincentrum voor nieuwe planten voor balkons en terrassen, inclusief een gezellige lunch en creatieve middagactiviteiten.

Wij willen alle medewerkers bedanken voor hun deelname en inzet tijdens NLdoet 2024. Samen hebben we een verschil gemaakt en laten zien dat kleine gebaren grote impact kunnen hebben.

Deel dit artikel

Neem contact op

Anne Marie Kolkhuis Tanke
Inkoop Consultant
  • 06 55 80 63 92