Ledendialoog leidt tot ontwikkeling cursus ‘Inkopen van onderhoud’

Het webinar over hoe onderhoud het beste kan worden ingekocht, die Intrakoop op 19 oktober 2023 organiseerden, heeft geleid tot ontwikkeling van de cursus ‘Inkopen van onderhoud’. Tijdens de cursus, die we samen met R-ffect hebben ontwikkeld, maken deelnemers kennis met verschillende vormen van onderhoud, contractvormen en inkooptrajecten van vastgoed.

Regelmatig ontvangen wij van leden de vraag of we een standaard Programma van Eisen kunnen aanleveren of kunnen helpen bij het standaardiseren van onderhoudsovereenkomsten. Vanwege de verschillende contractvormen binnen onderhoud, met verschillende KPI’s, risico verdelingen, servicelevels, et cetera, is het niet wenselijk en haalbaar om hier een standaard voor te creëren. Om leden op weg te helpen en te ondersteunen is in samenwerking met R-ffect de cursus ‘Inkopen van onderhoud’ ontwikkeld.

Opbouw cursus

De cursus, die speciaal is ontwikkeld voor managers, contractmanagers en inkopers vastgoed of facilitair, is uit verschillende modules opgebouwd. Deelnemers krijgen in een kleine groep uitleg en gaan zelf aan de slag met relevante praktijkvoorbeelden.

De modules in de cursus zijn:

  • Introductie duurzaam vastgoedmanagement in de zorg
  • Gebouwonderhoud
  • Standaard contractoplossingen
  • Planmatig onderhoud in onderhoudscontracten
  • Aandachtspunten inkoopproces
  • Het belang van een implementatie’ komen aan bod.

Voor het volgen van de cursus is enige inkoopervaring een pre, aangezien er wordt ingezoomd op de specifieke aspecten van het inkopen van onderhoud.

Ben je benieuwd of heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende cursus op 14 mei aanstaande van 09:30 tot 15:30 uur. Meer informatie vind je hier: Intrakoop - Cursus Inkopen van onderhoud.

* De kosten voor deze cursus zijn € 815, = excl. BTW en inclusief studiematerialen, koffie/thee en lunch. Intrakoopleden krijgen € 250 korting.

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03