Succesvol Ronde Tafelgesprek over hedendaagse repro's

Op 13 maart organiseerden wij in samenwerking met PrintScan bij ons in Den Bosch in en ongedwongen sfeer een geslaagd ronde tafelgesprek, waarbij de uitdagingen van hedendaagse repro's centraal stonden. Het evenement bracht verschillende leden samen, zowel uit de cure als de care sector, met als resultaat verhelderende discussies en nieuwe inzichten.

Het hart van onze conversaties draaide om het onderscheid tussen "cost-center" en "profit-center" binnen de repro's. Deze nuances weerspiegelen de verschillende benaderingen tussen zorggerichte omgevingen, zoals die in de care, en omgevingen die primair gericht zijn op kostenbesparing, zoals vaak in de cure te vinden zijn.

Het succes van ons ronde tafelgesprek lag niet alleen in de diversiteit van perspectieven die werden vertegenwoordigd, maar ook in de concrete resultaten die voortkwamen uit onze samenkomst. Een inspirerend voorbeeld hiervan is het besluit van een van de deelnemers om na de bijeenkomst te stoppen met hun huidige repro-omgeving, geïnspireerd door de opgedane inzichten.

Met deze uitnodiging willen wij alle leden aanmoedigen om deel te nemen aan toekomstige ronde tafelgesprekken.

Heb jij zelf een specifiek onderwerp dat je graag zou willen bespreken met collega's van andere organisaties en inhoudelijke specialisten?

Laat het ons weten! Wij zijn er om deze waardevolle dialogen te faciliteren en bij te dragen aan de ontwikkeling van oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze sector wordt geconfronteerd.

Het succes van ons recente ronde tafelgesprek bewijst de kracht van samenwerking en kennisdeling. Neem vandaag nog contact met ons op en wij organiseren een boeiend gesprek! 

Deel dit artikel

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26