Paradox Care en GETGRIPP kondigen hun samenwerking aan in zorgvastgoed en consultancy: GETGRIPP Public

Paradox Care en GETGRIPP hebben 24 april jl. met trots hun samenwerking aangekondigd, waarbij ze een krachtige alliantie gaan vormen op het gebied van zorgvastgoed en consultancy.

Vanaf 1 mei 2024 gaan zij een samenwerking aan onder de naam GETGRIPP Public. Deze strategische samenwerking biedt haar cliënten een breed scala aan hoogwaardige advies- en ondersteuningsdiensten gericht op het aanpakken van huisvestingsvraagstukken in het zorgdomein.

Voor leden van Intrakoop betekent deze samenwerking dat zij kunnen kiezen uit een nog breder scala van diensten op het gebied van zorgvastgoed. Van advisering bij praktische en operationele huisvesting vraagstukken tot strategische advies en portefeuillebeheer. Ook kan gekozen worden voor het inhuren van interim vastgoedprofessionals met de juiste vastgoedkennis voor de tijd dat dit noodzakelijk is voor een (bouw)project, vraagstuk of advies.

"We geloven dat deze samenwerking een win-win is voor al onze stakeholders," zei Armand Hijman, eigenaar van Paradox Care. "Door onze krachten te bundelen, kunnen we synergiën creëren die ons in staat stellen om onze impact te vergroten"

Wil je meer weten, klik hier voor de leverancierspagina van GETGRIPP Public.

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03